• Wimperextentions

 •  Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van ongeveer zes weken. Daarna komen ze los van de huid, en intussen worden ze vervangen door nieuwe wimperhaartjes. Omdat de extensions aan de natuurlijke wimper worden gehecht, is ook hun levensduur beperkt tot maximaal zes weken. Niet elke wimper valt op hetzelfde moment uit, dus laat men extensions vaak tussendoor bijwerken om een optimaal effect te blijven behouden.

   

  Wimperextensions voelen niet stroef of onnatuurlijk aan. Ze zijn erg licht, flexibel en zacht waardoor ze aanvoelen als natuurlijke wimpers. Natuurlijk is het perfect mogelijk om met extensions te sporten en te douchen. De extensions hoeven niet speciaal verzorgd te worden, al wordt het afgeraden om oogcrèmes en reinigingsproducten op basis van olie te gebruiken.

   

  Wie graag op elk moment van de dag mooie, volle en krullende wimpers wil, kan opteren voor wimperextensions. Deze behandeling maakte zijn intrede in de VS en werd al snel erg populair bij celebrities.

   Wimperverlengingen worden individueel aan de natuurlijke wimper bevestigd met een speciale, voor de huid ongevaarlijke lijm. De verlenging geeft een zeer natuurlijk resultaat dat nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden is het materiaal van de wimpers is dan ook zijde.

  De duur voor het plaatsen is ongeveer 1 à 2 uur

  Er worden tussen de 30 à 80 wimpers geplaatst

   

  wimperextentions

 • Prijslijst

 • Wimperextentions

  Er worden in totaal tussen de 70 en 80 zijde wimpers geplaatst op ieder oog
  Volledige extentions €99,00
  Bijwerken na 3 weken €40,00
  Bijwerken na 4 weken €50,00